Edzők

Vezetőedző: Göllei Zsuzsi

Gyermekkoromtól életem meghatározó része volt a sport.
Ritmikus gimnasztikában számos dobogós eredményem közül a legrangosabb az Európa Bajnoki II. helyezés volt. Ezután egyenes út vezetett az edzői pályára. 

1997-től pályakezdőként az OSC-nél ritmikus gimnasztika edzőként dolgoztam. Már 1998-tól első osztályú versenyzőkkel is foglalkoztam.  2003. szeptemberében a magas követelményszint és a túlzott fizikai megterhelés miatt a tanítványokkal együtt a továbblépés mellett döntöttünk.

Így váltottunk a táncra és a fitnessre, mely hasonló mozgáskoordinációt biztosít mint az RG, és még színesebb fellépési és versenyzési lehetőséget.
A szakedzőségem mellett táncpedagógusi végzettségem,15 éves élsportolói múltam, és óvónői végzettségem is segít abban, hogy minél hatékonyabb munkát végezhessek kezdő, haladó, versenyzői szinteken egyaránt.
Ennek bizonyítékául szolgál, hogy tanítványaim számos versenyen dobogós helyekkel büszkélkedhetnek, mára már fitness és tánc világbajnoki helyezésekkel is.

Heni

Tóthfalussy-Hajdu Henriett

Fitness és akrobatika edző

Szertornász múltjából ered a sport szeretete. A fitness edzői képesítés megszerzése után a Showtime Fitness-ben először mint akrobatika edző kezdett dolgozni, majd az ovis és a showtánc csoportok oktatója lett.

2018 őszétől pedig már haladó fitness csoportokkal is ő foglalkozik a 12 éves korosztályig.
Versenyzői egyéniben és csapatban is szép eredményeket értek el az országos és a nemzetközi versenyeken is.

Zahorecz Réka 

Réka a Showtime Fitness SE-ben versenysenyzett 16 évig fitness és showtánc kategóriákban, 
számos eredményt ért el hazai és nemzetközi versenyeken.

Az elmúlt 3 évben több táncstílusban képezte tovább magát: hip-hop, jazzfunk, high-heels.
Egyetemi tanulmányai mellett fitness edzői oklevelet szerzett.

Saját csoportjának elindulása előtt is tartott órákat a versenyző csoportoknak, ahol nagy örömmel tanulták és táncolták koreográfiáit.

2021. szeptemberében indult saját csoportja: a GIRLpower, amelyhez folyamatosan lehet csatlakozni.

Honlap készítés