Edzők

Vezetőedző: Göllei Zsuzsa

Gyermekkoromtól életem meghatározó része volt a sport.
Ritmikus gimnasztikában számos dobogós eredményem közül a legrangosabb az Európa Bajnoki II. helyezés volt. Ezután egyenes út vezetett az edzői pályára. 

1997-től pályakezdőként az OSC-nél ritmikus gimnasztika edzőként dolgoztam. Már 1998-tól első osztályú versenyzőkkel is foglalkoztam.  2003. szeptemberében a magas követelményszint és a túlzott fizikai megterhelés miatt a tanítványokkal együtt a továbblépés mellett döntöttünk.

Így váltottunk a táncra és a fitnessre, mely hasonló mozgáskoordinációt biztosít mint az RG, és még színesebb fellépési és versenyzési lehetőséget.
A szakedzőségem mellett táncpedagógusi végzettségem,15 éves élsportolói múltam, és óvónői végzettségem is segít abban, hogy minél hatékonyabb munkát végezhessek kezdő, haladó, versenyzői szinteken egyaránt.
Ennek bizonyítékául szolgál, hogy tanítványaim számos versenyen dobogós helyekkel büszkélkedhetnek, mára már fitness és tánc világbajnoki helyezésekkel is.

Edző: Kocsis Evelin

A sport már kisgyermekkorom óta életem meghatározó eleme.

7 éves koromban kezdtem el ritmikus gimnasztikázni, ahol számos versenyen megmérettettem. 10 éves koromban  váltottam a fitnessre, amely sportágat a mai napig aktívan űzöm. A fitness versenyek hangulata és a színpadi jelenlét már az első pillanatban megfogott.

A fitness versenyzés mellett 14 éves koromtól showtánc versenyeken is indultam, ahol több magyar és világbajnoki címet is szereztem, mind egyéniben, duóban és csapatban.

Főiskolai diplomámat óvodapedagógus szakon végeztem és emellett egy testépítés-fitness edzői képesítést is szereztem.

Gyermek fitness oktatással évek óta foglalkozom, óvodástól kisiskolás korig vannak csoportjaim a Showtime Fitness-ben.

Pedagógusi hivatásom nagymértékben segít, hogy a gyermekekkel jó és kamatozó kapcsolatot tudjak kialakítani, úgy, hogy a mozgás szeretete inspirálja közös munkánkat.

Edző: Hajdu Henriett

Szertornász múltjából ered a sport szeretete. A fitness edzői képesítés megszerzése után a Showtime Fitness-ben először mint akrobatika edző kezdett dolgozni, idén pedig a showtánc csoportok edzője lett.

Honlap készítés